Om Gesab Academy

Allmän info om vår YH-utbildning

”Produktkonstruktör i Trollhättan” en utbildning utvecklad av företag för framtidens hållbara teknik.

Vill du gå en kvalificerad teknisk Yrkesutbildning där du kan kombinera riktade studier med en väl planerad fritid så är du välkommen att söka till oss på Gesab Academy i Trollhättan.

Problemlösning, kreativitet och utveckling mot en hållbar framtid är ledord för vår utbildning. I avancerade CAD-program skapar vi morgondagens produkter, produkter utvecklade med dina kunskaper och dina erfarenheter från 24 veckors LIA i tekniska företag.

Heltidsstudier i 2 år, 400 YH-poäng med start hösten 2023. Utbildningen är CSN-grundande.

Utbildningen

Produktkonstruktör

CAD-Produktutveckling, 400 YH-poäng I vår Yrkeshögskola jobbar vi med att planera schemaläggningen på ett sådant sätt att vi ger den enskilda studeranden en möjlighet att planera sin tid också utanför ordinarie undervisning. Vi erbjuder våra klasser ett schema som under …

Vi är väldigt stolta över vår YH-utbildning

I vår Yrkeshögskola jobbar vi med att planera schemaläggningen på ett sådant sätt att vi ger den enskilda studeranden en möjlighet att planera sin tid också utanför ordinarie undervisning. Vi erbjuder våra klasser ett schema som under en 2 veckorsperiod ger 40 timmar lärarledda lektioner och övrig tid för egen planering till exempel arbete med inlämningsuppgifter, förberedelser för tentor eller kanske lite extra arbete osv…

Alla våra studenter är berättigade till studiebidrag från CSN under hela utbildningen men det är ju, för de flesta, inte tillräckligt att gå runt på under utbildningstiden. Tack vare att vi har lagt utbildningstiden som block i skolan, ena vecka 3 dgr (24 timmar) och andra veckan 2 dgr (16 timmar), så har flera av våra studenter valt att delvis arbeta parallellt med sina studier hos oss.

Möt våra

Samarbetspartners

Combitech logo
Conmore logo
Cross Design logo
Essiq logo
High Vision Engineering logo
IAC logo
Together Tech logo
Veprox logo
Yrkeshögskolan logo